Detectoare folosite

Două dintre detectoarele de metale pe care le folosesc în acest moment, au avut cea mai mare rată de succes în găsirea obiectelor pierdute, atât în cazul meu cât și a multor altor căutători de metale, al treilea detector este specializat în identificarea de țevi(apă, gaz), cabluri de curent, telefon și internet), iar mai jos voi detalia fiecare aspect:

Primul detector de metale – White’s MXT All Pro

MXT Cz

White’s MXT Pro oferă toate caracteristicile predecesorului său, cu noua bobină de 30 cm, precum şi multe alte funcţii, cum ar fi Relicmode nou, funcţie suplimentară pentru detectarea fierului, iluminare de fundal. Aparatul convinge prin performanţa de căutare la adâncimi mari şi prin precizie.

Cu trei programe separate şi valori prestabilite, căutarea poate fi demarată în cel mai scurt timp. În fiecare dintre cele trei programe se pot selecta individual diferenţierea între metale, balansul de sol, opţiunile audio şi multe altele.

Este un aparat destul de scump, insa performantele lui sunt pe măsură!

Al doilea detector de metale – White’s TM-808

White’s TM-808

White’s TM-808 este proiectat pentru a localiza piese metalice de dimensiuni mari şi medii la o adâncime la care detectoarele convenţionale eşuează. Piesele de mici dimensiuni sunt sortate în mod automat: la setarea funcţiei “CAVE” (peşteră) pot fi localizate peşteri şi cavităţi.

Adâncime maximă de căutare: până la 6 metri.

Este un aparat din gama premium, pe care il folosesc doar pentru obiecte mai mari de 6 cm!

Al treilea detector de metale – C.Scope MXL 2

C scope mxl 2

MXL 2 este un detector care se folosește la construcții (clădiri și drumuri) pentru a descoperi țevile de apă, gaz, cabluri de telefon, curent și internet.

Aparatul ajunge la o adâncime de 3 metri și indică exact în ce loc și la ce adâncime se află obiectul. Mai mult decât atât, aparatul identifică traseul țevilor și al cablurilor.
MXL 2 poate face diferența dacă cablurile de curent sunt active sau nu.

Este ideal pentru firmele de construcții și nu numai.