Inel gasit pe un camp in Faget-Cluj

Inel gasit pe un camp in Faget-Cluj

In dimineata zilei de 8 mai, am fost sunat de catre o domnisoara din Faget (Cluj), care si-a pierdut un inel compus din 3 piese, in apropierea casei in care locuia.

Am impachetat detectoarele de metale si am pornit la drum. Cand am ajuns, domnisoara Alexandra imi explica ca suprafata pe care trebuia cautat este destul de mare, mai exact pe un camp din apropiere care nu a fost cosit probabil niciodata, deoarece iarba avea aproape un metru.

Inainte sa ajung, Alexandra a cautat deja cateva ore inelul pierdut cu inca cateva persoane, dar fara succes, astfel ca la recomandarea unui prieten, a cautat pe internet “inchiriez detector de metale” si a dat peste site-ul meu.

Am inceput cautarile si dupa multe semnale false, primite de la diferite deseuri aruncate prin iarba, am primit in sfarsit un semnal puternic cu frecventa de aur. Am inceput sa calcam iarba din jurul zonei in care era semnalul si am gasit inelul din trei piese, pe care l-a pierdut.

Nu a fost o cautare usoara, datorita metalelor feroase si neferoase aflate prin iarba si a gunoaielor aruncate de trecatori, insa dupa o ora de cautari am reusit sa gasim, de aceasta data, cu ajutorul detectorului Pinpointer.

Comments are closed.