Verigheta gasita dupa 40 de ani!

Verigheta gasita dupa 40 de ani!

Verigheta gasita dupa 40 de ani are cea mai frumoasa poveste…

Aceasta descoperire impresionanta, a avut loc la inceputul lunii octombrie si s-a petrecut in Oradea, in curtea Mariei Argesan, pe care o puteti vedea in poza de mai sus.

Doamna Argesan m-a solicitat datorita unui vis avut cu catea zile inainte, in care a vazut locul in care acum 40 de ani si-a pierdut verigheta. Dansa considera ca acest vis a fost un semn de la sotul ei, care la inceputul acestui an a decedat.

Ajuns in ograda simpaticei doamne Argesan, aceasta mi-a indicat locul in care aparea in visul ei verigheta ingropata si era 100% convinsa ca este acolo, asa ca am inceput sa cercetez. Dupa primele 15 minute de cautari cu detectorul Whites MXT Pro , am auzit un semnal foarte puternic in centrul locului indicat, care se intindea pe circa 10m patrati.

Surpriza! La mai putin de 10 cm in pamant, langa o radacina groasa de nuc, ceva stralucitor incepea sa isi faca aparitia…era intr-adevar verigheta pe care o pierduse in urma cu 40 de ani si care a aparut miraculos in visul proprietarei.

Nu am cuvinte sa exprim starea pe care a avut-o aceasta doamna, in momentul in care si-a revazut verigheta. A fost un moment impresionant si cu multe lacrimi de bucurie, urmate de mii de multumiri si aprecieri.

 

 

Comments are closed.